Van Leendert Maastricht B.V. is de centrale spil die de hele organisatie wereldwijd aanstuurt. Het kloppend hart van de Groep biedt niet enkel plaats aan het management, maar ook aan het commerciële team en de technische en administratieve staf. Daarnaast staat er ook een eigen koelhuis en distributiecentrum ter beschikking. Het research and development departement blijft uiteraard zoeken naar manieren om nieuwe en/of betere producten te biden met meer convenience.

Brandenburg Game is de Poolse productiepoot van het Van Leendert-verhaal. Hier worden zowel verse als diepgevroren producten gemaakt van hoofdzakelijk grofwild zoals hert, ree en everzwijn. Deze site wordt gerund door een Poolse manager die al sinds de begintijd in Polen met de Van Leendert Groep samenwerkt. Het hier verwerkte wild is per definitie jachtwild, puur natuur en rijk aan smaak.

In Argentinië is Infriba S.A. verantwoordelijk voor onze bekende haasproducten. Ook deze hazen zijn allen jachtwild en dus geschoten. Daarnaast staat Infriba ook in voor de verwerking van gekweekte konijnen en edelherten.

Het Chileense Commercial MacLean y Cia is de tweede vestiging van de Van Leendert Groep in Zuid-Amerika. Deze productiesite verwerkt niet alleen haas en wild konijn, maar staat vooral ook in voor onze steeds groeiende lamproductie.